Визитната картичка е първото послание  от Вас и Вашият бизнес към потенциални клиенти и партньори.
Визитката изгражда първото, най-важно впечатление, тя е първата промоция на бизнеса ви и услугите, които предлагате. Ако картичката не е изработена достатъчно добре – това няма да доведе до желания от Вас ефект. Затова не трябва се прави компромис с изработката – материалът трябва да е достатъчно качествен и устойчив, цветовете трябва да са живи и ярки, формите трябва да са колоритни и запомнящи се.
Нашата печатница предлага неограничени възможности за уникални визитки със своя собствена индивидуалност.
Печатните ни технологии позволяват най-разнообразни възможности и иновации при отпечатването: сухо преге, топъл печат, обемен УВ лак, щанцоване по профил, каширане на два вида картони и много други.
От съществено значение е Вашите визитки да изглеждат съвременно, запомнящи се и не на последно място - да Ви представят подобаващо

 

Флаерите са  хартиените реклами, които често намирате в пощенската си кутия, в метрото или се раздават на улицата/в магазина. Те са един от най-ефективните маркетингови инструменти и са идеалният вариант за реклама до максимален брой получатели. Това е и причината да се печатат в големи тиражи. Стандартно се печатат в размер А6, А5 или 1/3 А4 и са на тънка хромова хартия - 130грама.
С избора на флаери можете да бъдете изключително гъвкави и креативни. Без значение как ще ги разпространявате - ще изглеждат чудесно на гланцова хартия с пълноцветен печат. А ако искате да добавите оригинална форма - можем да ви предложим щанцоване.

 

Дипляната е рекламен продукт, който съдържа повече информация от флаера, но отново запазва ниската си цена, както и сравнително малките си размери. Той представлява лист хартия, често пъти в размер А5, А4 или А3, който е с една или няколко гънки. Печатът върху нея е двустранно пълноцветен. За по-луксозен вид може да се нанесе UV лак или ламинат. Ниската цена прави  дипляните идеални за презентиране на продукти, услуги или места, които не се нуждаят от нещо скъпо или когато информацията налага сравнително често обновяване.

Брошурата е печатен продукт, който има повече страници от дипляната и затова се налага тяхното сгъване, шиене и/или лепене. Корицата на брошурата може да е от различен материал спрямо този на тялото. Като обем, брошурата е от  8, 16, или повече страници, но винаги кратни на 4 - при телово шиене.

 

Каталог – тук обемът може да достигне стотици страници. Разликата в наименованието с брошурата идва и от самото съдържание, при каталога са изброени множество продукти, докато често пъти при брошурата съдържанието е по-описателно или съвсем различно от това само да се изброяват продукти или услуги.

Created by WebTrade